Terms Of Use

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.terminal.gr υλικά συσκευασίας. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Εμμανουήλ Χρυσολωρά 7). Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του & τα προϊόντα του προς όλους τους πελάτες τους επισκεπτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.terminal.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των παρόντων όρων. 
 
Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει. 
 
Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@terminal.gr ή από τη φόρμα επικοινωνίας

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών της  και δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους σε τρίτους όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία του Ελληνικού κράτους.
 
Τιμοκατάλογος

Οι τιμές που αναφέρονται στο Site είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν το Φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).

Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις τιμές και επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης ενημερώνεται για το ακριβές ποσό με e-mail ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Το www.terminal.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

 
 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να πληροφορηθείτε μέσα σε κάθε προϊόν.
 
Υπάρχει η δυνατότητα υπέρ χονδρικής πώλησης μόνον κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
 
Online αγορές

Στην περίπτωση online αγορών, επιβεβαιώνοντας το δελτίο παραγγελίας σας, δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων. Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από τον πελάτη.

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφώνου, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προιόν. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Τρόποι Πληρωμής

1) Κατάθεση στη Τράπεζα
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2310 526 618. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ GR 6901102140000021447036936 / SWIFT ETHNGRAA
ALPHA BANK IBAN GR GR 7001407190719002002002373 / SWIFT CRBAGRAAXXX
 
 
2) Με πιστωτική κάρτα 
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεχόμαστε Visa ή Mastercard.
 
3) Με αντικαταβολή
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να πληρώσετε το μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

Τρόποι Αποστολής

1) Αποστολή με τη Courier Γενική Μεταφορική
Για κάθε αποστολή η χρέωση ανέρχεται στα 7,00€ μέχρι τα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορά όλες τις περιοχές καθώς και τους δυσπρόσιτους προορισμούς. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής.
 
2) Αποστολή με την ACS
Για κάθε αποστολή η χρέωση μεταφοράς ανέρχεται στα 8,50€ μέχρι τα 10 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορά όλες τις περιοχές καθώς και τους δυσπρόσιτους προορισμούς. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Για την υπηρεσία της Αντικαταβολής η χρέωση είναι 2,00€ επιπλέον στα μεταφορικά.
 
Για παραγγελίες άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.
 
Πολιτική Επιστροφής

Στο καταστήμα μας www.terminal.gr θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές σας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.
 
1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
3. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία μας.
4. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
5. Επιστροφές προϊόντων απο επαγγελματίες γίνονται δεκτές μόνο με δελτίο αποστολής.

Ακύρωση Παραγγελίας

Παρέχεται η επιλογή ακύρωσης ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα αυτή δεν έχει ακόμα εκτελεστεί (δεν έχει εκδοθεί από την ΤΕΡΜΙΝΑΛ ΕΠΕ ανάλογο παραστατικό αποστολής). Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει στο παραπάνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2310 524 350 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@terminal.gr 
 
Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί και είναι στη διαδικασία αποστολής στο χώρο που δηλώσατε κατά την παραγγελία, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής προϊόντων. Ενημερωθείτε παραπάνω για την πολιτική επιστροφών του www.terminal.gr.

Ισχύον Δίκαιο

  • Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.terminal.gr διέπονται από το Ελληνικό και Διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.